Zeg iets over Daan


Een lied zegt meer dan 1000 woorden…

Noa Foppen met haar zelfgeschreven nummer voor Daan.

10 reacties op “Zeg iets over Daan”

 1. Lieve Daan, ongeloofelijk dat je er al bijna een jaar niet meer bent.
  Wij zagen elkaar niet zo vaak omdat gewoon zo gaat als neefjes en nichtjes groter worden. De laatste keer dat ik je gesproken heb was op 18 mei 2017 op de 85e verjaardag van oma, je ging toen uit jezelf de afwas doen want zo was jij, ik ben blij dat ik je toen nog gezien heb.
  Ik hoop dat het goed met je gaat op de plek waar nu bent, vergeten doen we nooit en we zijn er altijd voor je vader en dat geldt gelukkig voor een heleboel mensen dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Zondag komen we bij elkaar om je te herdenken en zoals jij altijd zei om het leven te vieren ! Lief Bettie ❤️

 2. Daantje toch,

  Bijna een jaar geleden dat het verschrikkelijke nieuws ons trof.
  De tijd zal het ons leren met dit verlies te leven, en ook al ben je hier niet meer op aarde, ik zal ik mijn leven lang nog om je geven.
  We koesteren al onze herinneringen samen. We hebben gelachen samen. we hebben gehuild samen. soms hadden we nooit genoeg van elkaar en soms konden we elkaar niet uitstaan.
  Maar aan het eind van de dag stonden we altijd voor elkaar klaar.

  We houden allemaal van je Daan. We zullen je ook zeker nooit vergeten.

  Ik voel je aanwezigheid. Op de momenten dat ik het moeilijk heb, maar ook op de momenten als ik me top voel. Elke keer als ik bij je vader een biertje kom drinken krijg ik kippenvel. Je bent er gewoon bij. Wat lijk jij trouwens op die ouwe van je Daan. Dat is super leuk om te zien.

  Je gaf ons alle liefde, en je verlies doet ons verdriet. Maar we weten dat je er nog bent, in al onze gedachten.

 3. Mooie vent en inderdaad altijd een warme groet en in voor een praatje. Heel bijzonder vond ik dat, je maakte echt contact, niet zomaar uit beleefdheid. Wij kenden elkaar eigenlijk helemaal niet zo goed. Je was gewoon een vertrouwd gezicht doordat je ook naar de Boerderij ging, Anna bij onze dochters in de creche groep zat en later hockey natuurlijk. Wat had ik je een mooie toekomst gegund. Lieve Tanja, Anna en Erik, wat een mooi monument hebben jullie voor hem gemaakt. Zo vergeten we Daan en zijn levenslust nooit! Een warme omhelzing voor jullie alledrie.

 4. Grote beer, goedzak en grappenmaker. Vooral over mijn lengte ;-). Het is ongelooflijk dat het al een jaar geleden is dat ik je voor het laatst gesproken heb. Wij zagen elkaar niet zo vaak meer, daarom ben ik heel dankbaar dat wij elkaar op Anna’s verjaardag nog uitgebreid gesproken hadden. Over autorijden, je rechtenstudie, over je toekomst. Het maakt mij zo verdrietig dat je die kans niet gekregen hebt.
  En ondertussen pakken wij ons leven weer op, zo goed en kwaad als dat gaat. Maar wat had jij een lieve mensen om je heen. In de week dat wij afscheid van jou moesten nemen, zijn wij omringt door liefde geweest, voor jou en maar ook voor Erik, Tanja en Anna. Het is heel mooi om te zien dat ondanks dat je hier niet meer bent, je nog steeds in ieders hart zit. #Outofsightbutnotoutofmind

 5. Lieve Daan, vandaag is je verjaardag en je zou 20 jaar geworden zijn… Wat een mooie dag had moeten zijn, is nu zo intens verdrietig…. We missen je hier beneden gekkie! We missen je “kom dan vechten, ik ben toch sterker” en je liet je spierballen zien, we missen je onhandigheid, ren je naar je trein, verlies je al je pasjes, wij er weer achteraan…. we missen je “mag ik een broodje mee voor onderweg”… Tuurlijk Daan en we maakten er zes want je was een goeie eter… we missen je was aan de waslijn zomers als je ouders en je zusje echt naar huis toe moesten, maar jij nog niet wilde en op het park bleef….. we missen onze gesprekken, de echte Daan knuffels, de zingende dansende mafkees, de “ik heb echt niet teveel gedronken hoor maar voel me niet zo goed”, we missen alles aan jou! We hebben zoveel mooie herinneringen gemaakt waar wij veel aan terugdenken…. Dank je wel daarvoor…. Dank voor alle mooie momenten die je ons gegeven hebt en die wij in ons hart hebben zitten en we nooit meer kwijtraken. Dank je wel dat je in ons leven was en wij van jou hebben mogen genieten…. In loving memory, onze lieve Daan ❤️

 6. Lieve Daantje,
  het is ondertussen al meer dan 2 jaar geleden sinds die ongelukkige dag. Ik schrijf dit terwijl ik bij je zit, en weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet zeggen. Ik mis je nog steeds elke dag, hoe leuk gek je kon doen, je steun en vertrouwen, en je gezelligheid. Het is zo’n raar idee dat met elke dag die er voorbij gaat jij er niet bent om dit alles mee te maken. Er gebeuren zoveel dingen die ik met je wil delen, maar dan komt weer dat harde besef dat je er niet bent. Ik hou van je en mis je nog elke dag❤️

 7. Lieve Daan, het zonnetje breekt door nu ik dit berichtje voor je ga schrijven. Dat geeft ons wat warmte en moed om door te gaan. Te weinig tijd hebben we samen gehad maar die ondeugende blik van je doet me nog steeds glimlachen.

 8. Happy new year maatje!
  Een vuurwerkverbod in Nederland… ik weet dat jij de hele skyline blauw had laten kleuren!
  Ik mis je en ik houd van je 💙

  Drink maar een koude klats voor me daarboven, dan drink ik er een hier op aarde voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.